mandag 3. januar 2011

GODT NYTT ÅR!

Godt nytt år alle sammen, håper alle hadde en strålende feiring og gleder seg til å ta fatt på 2011.
Vi har som dere ser ikke vært veldig aktive på bloggen i romjulen, men det er fordi vi har kanalisert all tanke rundt planleggingen av vår nye butikk som har åpnet dørene idag!! Ble en helt fantastisk bra dag, superfin butikk, flotte ansatte, masse fine kunder, venner og familie!!
I forbindelse med at Lille Himmel nå er åpen blir dette det siste innlegget her på enzo bloggen, Enzo er fortiden og Lille Himmel er fremtiden.
Håper alle har lyst å følge oss videre på bloggen http://www.lillehimmel.no/ som etter idag kommer til å fungere som vår nye blogg. Vi lover selvfølgelig å være like flinke om ikke enda flinkere til å poste innlegg regelmessig og håper å kunne gi dere inspirasjon og et lite innblikk i vår lille verden :-)

Det begynner jo å bli ganske mange som følger med her inne, og vi er utrolig
takknemlige for at dere syns det er morsomt å følge bloggen vår :-)

Avslutter med litt stemningsbilder fra åpningen av Lille Himmel idag,
håper å se så mange som mulig ta turen innom butikken :-)






2 kommentarer:

  1. Gratulerer så masse med superfin butikk! Dere har vært så flinke og dette kommer til å gå så bra! ;o)
    Gleder meg til å følge med videre - og se alt det fine dere får inn fremover...
    Stor klem

    SvarSlett
  2. Le_Meridian Funding Service gikk utover kravene sine for å hjelpe meg med lånet mitt som jeg brukte utvide apotekvirksomheten. De var vennlige, profesjonelle og absolutte perler å jobbe med. Jeg vil anbefale alle som leter etter lån å kontakte. E-post..lfdsloans@lemeridianfds.com Eller lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    SvarSlett